Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Більшість із нас хочуть виглядати якнайкраще, не витрачаючи на це багато часу та грошей. Це можливо? Так. Але для цього доведеться як мінімум прочитати нашу статтю

Елементарні 10 чоловічих навичок з догляду за собою. Деяких із них ти й так дотримуєшся щодня. Над деякими все ж варто поміркувати.

1. Правильний гель для душу

Хочеш бути привабливим - припини користуватися милом, переходь на нормальний чоловічий гель для душу. І вибирай його у відповідність до твого типу тіла. Найкращий спосіб визначитися з ним - ближче дізнатися про свою шкіру. Суха - бери зі зволожувачами, звичайна - згодиться майже все.

2. «Манскейпінг»

За цим голосним та незрозумілим словом ховається досить проста процедура. Полягає вона у вибриванні лобкової області. Не обов'язково догола, але джунглів там точно не повинно бути. Манскейпінг - регулярний ритуал у житті кожного сучасного чоловіка, який прагне акуратності і чистоти.

3. Правильний зволожуючий крем

Зволожуючий крем після душу допоможе твоїй шкірі виглядати краще, а також запобігатиме появі видимих ознак старіння. Не економ і не хапайся за найдешевший тюбик на полиці супермаркету. Натомість дізнайся, що краще підходить для типу твоєї шкіри, і вибери правильний продукт.

4. Вуса та борода

Голитися щодня чи раз на тиждень — залежить від твого образу та поставленої мети. Але від цього нікуди не подітися. Так, процедура займатиме деякий час та сили. Однак твоє обличчя здивує красою та молодістю. Ну а якщо зовсім ліньки працювати бритвою чи тримером, тобі завжди будуть раді в барбершопі.

Читайте також: Сексуальна чоловіча постать: як вона змінювалася з 1870-го

5. Бальзам після гоління

Річ елементарна, а ігнорує її кожен другий. Справа в тому, що після гоління шкіра роздратована. Її терміново потрібно заспокоїти та зцілити. Як? Бальзам у допомогу. Але перш, ніж його купувати, знову-таки дізнайся, який у тебе тип шкіри і як він реагує на різні речовини.

6. Трохи одеколону

Багато чоловіків не користуються одеколонами через лінощі. І даремно. Іноді хороший чоловічий парфум коштує дешевше за бак бензину для твого авто. А якщо аромат ще й з нотами дерева… Це буде чудове доповнення до твого образу. Які бувають чоловічі одеколони та як правильно їх обирати – у нас є ціла стаття , присвячена цій тематиці.

7. Зуби

Звичайно, ти і без нас знаєш, як піклуватися про свої зуби. Але чи в курсі, що для збереження їхнього здоров'я та білизни потрібен щоденний догляд? А саме: чистити двічі на день і перед сном користуватися зубною ниткою (це запобігає появі шкідливого нальоту - речовини, наповненої бактеріями, що руйнують твою емаль).

Стоматолога давно відвідував? Не відкладай на потім – роби все, щоби зберегти свої зуби.

8. Перукар

Багатьом із нас замість походу до перукаря простіше вдягнути бейсболку. Про укладання волосся взагалі мовчимо. Зрозумійте, рано чи пізно кепку доведеться зняти, і що побачить оточення…? Піклуйся про волосся, хоча б раз на місяць. Воно на це заслуговує.

9. Випадіння волосся

Почав втрачати волосся? Шукаєш природне вирішення проблеми, яке не коштуватиме мільйон? Не повіриш, але таке є.

Для початку поговори зі своїм лікарем, нехай випише финастерид (препарат, що застосовується при «лікуванні облисіння»). Це може допомогти зберегти вже наявне волосся, а також стимулювати ріст нового.

По-друге, почни використовувати кондиціонер, призначений для проростання нових фолікулів. Де і як такий дістати - консультуйся теж у лікаря.

10. Маска для обличчя

Гарне обличчя чоловікам у віці від природи дано дуже рідко. Зазвичай воно у них таке завдяки правильному догляду, зокрема, зволожуючим маскам (добре, що їх не потрібно наносити щодня).

Для любителів «знущань екстра-класу» деякі виробники навіть продають глиняні та грязьові маски. Це тому, що все більше і більше чоловіків розуміє: хочеш виглядати молодшим і привабливішим — роби більше, ніж просто користуйся кремом.

Резюме

Хочеш мати молодший вигляд — виробляй у себе правильні звички. Очевидно: регулярні фізичні вправи та здорове харчування мають бути частиною комплексу. Але догляд за шкірою також не можна скидати з рахунків. І скажи, що ти того не вартий.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK