Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Спортсмен поділився своїми секретами сталевої хватки.

У бажанні мати сильні та масивні руки тренування біцепса далеко не єдине рішення. У пошуку ефективних методів розвитку хвату та сили кисті любителям фітнесу доводиться докладати чималих зусиль. Але є ті, хто справді розуміє, що треба робити.

Професійні армрестлери, які займаються цим видом спорту, досконало володіють усіма аспектами, необхідними для прокачування потрібних елементів, і отримання сильних рук. Адже армрестлінг – це вид боротьби, який потребує добре розвиненої окремої групи м'язів. Крім того, якщо маєш короткі руки, тим краще, бо чим коротший важіль, тим легше досягати перемоги.

Девон Ларратт – титулований армрестлер родом із Канади. Чотириразовий бронзовий призер чемпіонатів світу у 1999 та 2000 роках. Спортсмен славиться своїми масивними короткими руками, через що його часто асоціюють із персонажем мультфільму - Моряк Папай.

Соцмережі

Які вправи дозволили Ларратту досягти таких визначних результатів?

Підйом штанги на біцепс: виконується з великою вагою, але в обмеженій амплітуді. Під час виконання дозволяється невеликий чітинг.

Підтягування з паралельним хватом: під час виконання руки остаточно не розгинаються і вправа проводиться з обмеженою амплітудою руху.

Жим штанги на біцепс однією рукою: виконується у класичному варіанті.

Імітація армрестлінгу: використовується верхній блок та відповідна ручка для імітації рухів, властивих боротьбі на руках.

Виконуючи ці вправи, ти зможеш розвинути силу і хватку рук, подібно до того, як це зробив Девон Ларратт.

Читайте також: Як накачати руки та прес: 3 суперсети в домашніх умовах

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK