Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Всі ми знаємо про шкоду цукру у великих кількостях. Але є продукти, які впливають на організм ще гірше, ніж якби ми з'їли по кілограм цукру за раз.

Штучні підсолоджувачі

Цукрозамінники призводять до швидкого набору ваги, а також порушують процес засвоєння організмом жирів, перешкоджають виробленню гормонів лептину та інсуліну.

Газовані напої

Дієтологи та гастроентерологи в один голос заявляють про шкоду газованих напоїв, що посилюють потяг до солодкого та почуття голоду.

Деякі добавки в них здатні спричинити розлад функції печінки.

Unsplash

Оброблене м'ясо

Бекон, ковбаса та інші перероблені м'ясні продукти не дають майже жодної користі. Навпаки, вони можуть спричинити діабет, ожиріння.

Читайте також: Що таке насичені жири та як вони шкодять організму?

Крім того, у ковбасах повно глутамату натрію, що заважає засвоєнню корисних речовин.

Попкорн

Банальна кукурудза з кінотеатру, або навіть приготовлена вдома в мікрохвильовій печі - досить небезпечна. Упаковка попкорну часто має хімічне покриття, що виділяє перфтороктанову кислоту при нагріванні, а це може призвести до ракових захворювань.

Unsplash

Енергетики

Шкода енергетичних напоїв давно відома. Звичайно, вони здатні на деякий час "включити" організм, збадьорити, але наслідки - занепад сил, настрої, відсутність апетиту та розлади травлення.

Так що, коли наступного разу захочеться поласувати шкідливими продуктами - згадайте про те, що це може негативно позначитися на вашому організмі.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK