Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Сидяча робота окрім іншого вбиває ще й секс, але деякі відомі позиції здатні вирішити цю проблему.

Секс, як відомо, гарні ліки від багатьох хвороб, і розлади здоров'я, спричинені сидячим способом життя – не виняток. Сидяча робота буквально вбиває хребет і багато внутрішніх органів, якщо під час роботи не робити перерви та легкі розминки.

Читайте також: Вдвічі приємніше: чим гарний секс перед дзеркалом

А любителям розім'ятися за допомогою сексуальних ігор хочемо сказати: ви на правильному шляху! Секс дійсно здатний усунути багато наслідків сидячого способу життя:

  • за рахунок зворотно-поступальних рухів ліквідуються застійні явища в органах тазу;
  • кровообіг у нижній частині тіла покращується, нормалізується артеріальний тиск;
  • виходить хороша розминка для всього тіла – адже секс може замінити нескладне тренування.

До речі, вчені постаралися навіть науковим шляхом з'ясувати, яким позам варто віддати перевагу при болях у спині, викликаних сидячим способом життя. Університет Ватерлоо (Канада) ще у 2014 році провів дослідження, вивчивши механіку рухів хребта під час сексу у 10 подружніх пар. Медики використовували інфрачервоні та електромагнітні системи захоплення руху, які фіксували рухи хребта.

Читайте також: Як правильно рухатися під час сексу

Отримана інформація дозволила однозначно заявити: найкорисніша поза для занять сексом при сидячому способі життя – доггі-стайл (дівчина в колінно-ліктьовій позі, хлопець ззаду).

Від довгого сидіння псується якість сексу. Однак виправити це легко!

Від довгого сидіння псується якість сексу. Однак виправити це легко!

hochu.ua

Весь фокус у тому, що за такої позиції у обох партнерів покращується стан хребта, кровопостачання органів малого тазу. Крім того, викид окситоцину сприяє зниженню будь-яких больових відчуттів.

Читайте також: 9 найнеймовірніших поз для «гнучкого» сексу

Наступною корисністю вважається позиція "ложки" - коли партнери лежать у схожій позиції на боці. Ця поза дозволяє розслабити хребти обох партнерів та м'язовий корсет.

І, нарешті, класична місіонерська позиція. Так-так, незважаючи на банальність, вона надзвичайно корисна для того, щоб обом партнерам не довелося занадто напружувати спину. Є і ще один безперечний плюс: навіть за сильної втоми місіонерська позиція дозволить продовжити секс і принести задоволення обом.

Загалом, хвороб, викликаних сидячою роботою, можна позбутися не тільки звичайними вправами, а й приємними сексуальними іграми. Так би мовити, подвійна користь!

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK