Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Що потрібно знати, щоб почувати себе впевнено, коли тобі відмовляє дівчина.

Ти довго вибирав першу фразу, з якою не соромно підійти до цієї чарівної незнайомки? Варіанти «Твоє волосся так гармонує за кольором з моєъ подушки» або "Ти дуже схожа на мою маму" здавалися найвдалішими, але в результаті ти зазнав фіаско? Або все було інакше, але вона відразу тобі відмовила?

Якщо ця проблема тобі хоч якось знайома, настав час задуматися про причини невдач. Можливо, не всі з них на твоїй совісті. Ось десятка найпоширеніших приводів, через які жінки кажуть «Ні»:

1. Вона просто ненавидить чоловіків

Напевно, ти чув від друзів, а можливо й наривався на таких дамочок сам. Цей тип жінок звик домагатися свого будь-якими засобами. Для них абсолютно не важливі почуття їхніх шанувальників. Більше того, вони отримують насолоду, принижуючи своїх партнерів. І якщо дають комусь ключ від свого тіла, то лише за «максимальну плату». Коротше кажучи, стерви! Таких обходь стороною.

2. Ти для неї надто бідний

Таке тобі не знайоме? Тоді ти – щасливчик. І зовсім не тому, що багатий. А тому, що не стикався з такими персонами. Звичайно, всі хочуть матеріального благополуччя, і в цьому немає нічого поганого. Але навіщо ж грати почуттями чоловіка та використовувати їх у своїх цілях? Втім, якщо тебе це заспокоїть, то знай, що переважна більшість мисливиць за гаманцями закінчують, у кращому разі, утриманками. І чим ближче їм до 40, тим частіше їх позбуваються.

3. У неї роман із кимось іншим

Ніколи, чуєш, ніколи не намагайся переконати жінку, що її хлопець їй не пара! Будь-який психолог скаже, що це дасть абсолютно зворотний ефект. Перевірено це не раз. Якщо ж ти твердо вирішив відбити це «щастя», то найкраща тактика – стати кращою, всерозумною та великодушною «подружкою». І чекати свого часу...

4. Їй подобається фліртувати і нічого більше

Деякі жінки (наприклад, із низькою самооцінкою) з радістю починають фліртувати. Але коли ти пробуєш скоротити дистанцію, миттєво стають дибки. Причому мало того, що не підпускають до себе, але і з садистським задоволенням змушують чоловіка почуватися винним.

Причина цього в тому, що вона просто хоче бути коханою. І отримує справжнє блаженство, коли ти намагаєшся завоювати її.

5. У неї моторошний та суперечливий характер

Подібний типаж хоч і тягнеться до чоловіків усіма фібрами своєї душі та статевої системи, але якось парадоксально переконаний, що ми їхні основні вороги. Словом, модифікація пункту 1. Ненависті начебто немає, але псують життя чоловікам лише через те, що вони чоловіки. Розкусити таку мегеру нелегко, тому відразу почути «ні» - просто успіх.

6. Ти не так з нею знайомишся

Тут уже повна відповідальність за провал лягає виключно на твої плечі. Або на не надто тямущу голову. Адже тільки валянок, не знаючи, хто вона, як вихована і чого чекає від залицяльників, почне знайомство у барі із фамільярного «захоплення за шию» та вигуку «Привіт дитинко!». Може, це й працює з кимось, але спробуй спочатку подумати.

7. У невідповідний час або у невідповідному місці

Логіки тут ніякої, але таке буває...

8. Вона відходить від тривалого роману

Багатьом знайома така ситуація. І тут ти абсолютно не до чого. Та й дівчина не винна. Хіба що в тому, що вважає себе вже вільною, а насправді ще пережовує «кашу» минулих стосунків. Як кажуть психологи, для атаки позиція явно програшна – ти завжди для неї асоціюватимешся з минулим.

9. Ти не надто впевнений у собі

А це дуже корисна чоловіча якість. Якщо її немає, то жінка поряд з тобою почувається скоріше мамою, ніж дівчиною. І навіть бажаючи сказати «Так», вона каже – «Ні».

10. Твій зовнішній вигляд, манери, рівень культури

Як не дивно, але в наш час для багатьох жінок дуже важливо, щоб їхній хлопець мав вищеназваний набір. Це не означає, що ти повинен бути дуже манірним, просунутим у питаннях моди і шалено культурним. Все добре в міру. Але ось типчик, що матюкається через слово подобається зазвичай тільки «синюхам» з масиву.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK