Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

У мережі завірусилося відео, де герой "Дюна: Частина друга" вміло користується зброєю.

Молодий актор став відомий лише кілька років тому, але вже встиг додати у свою фільмографію кілька крутих проектів — чого тільки варті «Одного разу в... Голлівуді», «Елвіс» та «Дюна: Частина друга». Судячи з відео, для нової ролі йому потрібно навчитися філігранно поводитися зі зброєю.

Для цього Батлер приїхав до Taran Tactical — ці хлопці колись допомогли Кіану Рівзу "стати" Джоном Віком. До речі, Остін відразу ж виявив себе з кращого боку — він став одним із найшвидших і найточніших стрільців за всю історію організації, і це враховуючи, що актор відвідав лише два заняття.

Скриншот YouTube

Друга «Сутичка» заснована на однойменному романі, події якого відбуваються як до, так і після оригінальної картини. Між іншим, цю книгу написав режисер Майкл Манн, а пізніше видання New York Times визнало роман одним з бестселерів 2022 року.

За чутками, ролі у фільмі запропоновані Адаму Драйверу, Ані де Армас та Аль Пачіно.

А як щодо Батлера? Подейкують, що він може зіграти Кріса Шіхерліса, і на це як мінімум натякає зовнішність Остіна — дуже схожий на молодого Вела Кілмера, який виконав цю роль в оригіналі фільму 1995 року.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK